Bridesmaid makeup untuk Putree Farra 

Hello .. Kali ni nak share experience tentang bridesmaid makeup pulak.

Last week dapat client ( Putree Farra namanya ) orang pun cantik secantik namanya request dah lama , booking dah agak 3-4 bulan sebelum . Semangat gila nak attend wedding kawan baik katanya ! Untung kawan awak kan dik .. Semangat nak bercantik-cantik demi wedding bestie. 

So rumah client is somewhere dekat Kajang , Selangor . Client request untuk pergi ke sana katanya so Lora takde hal untuk pergi sana even sesat sikit . Guna apps Waze skrg macam agak lembab and kurang sensitivity dah . Bila client share location agak jauh sedikit daripada tempat asal tu. 

So , apepun kena lah call client and kene gunakan kebijaksanaan sendiri dan kena rajin bertanya orang . Jangan makan banyak buah langsat nanti sesat ! Haha .. Wonder how dulu-dulu mak andam zaman takde teknologi canggih and takde GPS naik bas mini pulak demi menjayakan job / servis makeup . Salute la anyway and anyhow ! 

So , dah sampai rumah client borak2 and dia share experiences makeup dia . Dia nak makeup yang light sahaja sebab muka dia memang dah nampak macam garang ( tak pun bila tengok real nampak macam bidadari je .. ) . Kulit putih mulus macam bidadari you alls .. 

 

So ni picture sebelum dan selepas di makeup . Kulit memang meletup pom pom la ! Cuma eyebag tu sahaja yang kelihatan . Takdehal , concealer kan ada .   

  

So , suh Farra selfie sikit .

  

 

I told you .. Macam bidadari kan ? Cantik je alahai .. 

  

Alhamdullilah , servis telah diberikan dengan sempurna . I happy and Farra pun happy . Semoga Farra enjoy lah wedding bestie tu and semoga Farra dikurniakan jodoh pulak kan . Boleh Lora makeup pom pom untuk you ! 

🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s